Mooie set huisdieren puzzels

Staat: Nieuw product

Haba

HAB048

Klassieke puzzel Huisdieren gemaakt uit stevig karton, er zitten 3 verschillende puzzels in de doos met telkens 12, 15 en 18 stukjes. Zo kan je makkelijk beginnen en je kindje uitdagen steeds een niveau'tje hoger te gaan en zijn puzzelskills uit te breiden.

9,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302638

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken11-20 stukken
Korting- 40 %

Een puzzeldoos die iedereen in huis moet hebben met 3 leuke puzzels van huisdieren. In de doos zitten 3 afzonderlijke puzzels met 3 geweldige onderwerpen: de spelende honden met 12 stukjes, de guitige konijnen met 15 stukjes en dollende poezenbaby's met 18 puzzelstukken. Leuk om de fijne motoriek en puzzelkunsten van je kleintje wat uit te breiden en in de prachtige kwaliteit die we van Haba gewoon zijn.

Leuk om te krijgen, om te maken, om mee te spelen en naar te kijken.

De Duitse speelgoedfabrikant Haba is bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, en van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

Geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.55290.48
  • Door Dominique K.
  •  de 04/01/2022
Mooie puzzel, veel puzzelplezier
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!