Muurdeco Composition No. 80

Moderne set van 5 houten wall shapes voor aan je muur

Staat: Nieuw product

MinMin Copenhagen

MIN041

De mooiste muren met alle MinMin Wall Shapes (20)

Met deze muurdeco compositie heb je meteen een mooie selectie MinMin wall shapes die je een plekje kan geven in je interieur. Perfecte muurdecoratie met stijl, kleur en de nodige portie originaliteit, dit heeft niemand anders!

Bij de houten vormen zitten magnetische strips, je kan de vormen dus ook switchen als je erop uitgekeken geraakt, al denken we niet dat dat snel het geval zal zijn.

26,00 €

16,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WSC80

Korting- 40 %

Muurdeco Composition No.80 van Min Min Copenhagen bevat 5 verschillende houten wall shapes: dit zijn geometrische vormen uit hout die je makkelijk aan de muur kan ophangen met de bijgeleverde magnetische strips.

Onze tip: je kan de Composition sets ophangen zoals je zelf wil en eventueel aanvullen met één van de 26 verschillende, losse vormen en zo naar eigen smaak combineren. Check alle wall shapes >

Afmetingen: 25 × 15 × 3 cm
Materiaal: multiplex van berkenhout, inclusief magneetstrips voor eenvoudige bevestiging aan de muur

Gebruiksadvies: de Wooden Wall Shapes kunnen aan de muur worden bevestigd met behulp van de magneten, die bij elke vorm worden meegeleverd.

Elke vorm heeft een magnetische strip met 2 polen met aan de achterkant een lijmlaag. Pool A moet aan de muur worden bevestigd en pool B moet aan de houten vorm worden bevestigd. Dan klikken de vormen gemakkelijk aan de muren vast. Je kan ook afwisselen en je compositie aanpassen naar eigen smaak of mood.

Zorg ervoor dat je de strip verticaal of horizontaal recht lijmt, zodat de wall shapes recht op de muur blijft hangen.

Wil je de magnetische strip verwijderen? Dat kan, we adviseren om het voorzichtig en in slow motion te doen, zodat de verflaag op je muur niet breekt.

_

MinMin Copenhagen staan voor kinderen die zelfverzekerd opgroeien, met een geweldig gevoel van eigenwaarde, respect voor anderen en de wereld om hen heen. Val voor deze mini collectie uit het hart van Denemarken met muurdeco, houten speelgoed en duurzaam badspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.26
Duurzaam en artistiek houten speelgoed , dat is de basis van MIN MIN COPENHAGEN . Dit Deens merk staat voor kinderen die zelfverzekerd opgroeien, met een geweldig gevoel van eigenwaarde, respect voor anderen en de wereld om hen heen. Val voor deze creatieve en originele collectie uit Scandinavië met muurdeco , open-end speelgoed, orignele kleuren en designs. Ontdek de hele collectie >
Collectie De mooiste muren met alle MinMin Wall Shapes
Inspiratie en stories