Muurdeco Wall Shapes No.7 - Earthy Tones

Originele houten muurdecoratie om eigen composities te maken

Staat: Nieuw product

MinMin Copenhagen

MIN020

De mooiste muren met alle MinMin Wall Shapes (20)

Op zoek naar originele muurdeco voor de kinderkamer of je eigen interieur? Ga voor prachtig Deens design met de houten muurdecoratie vormen van Min Min Copenhagen.

Zo geef je je interieur of muur op 1,2,3 een originele touch, vergeet niet om je creaties te taggen op Instagram #minminshapes

6,50 €

4,23 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WSB7

Korting- 40 %

Muurdeco Wall Shapes No.7 Earthy Tones van Min Min Copenhagen is een zwarte vorm uit hout, dat je makkelijk aan de muur kan ophangen met de bijgeleverde magnetische strips.

Onze tip: Je kan een eigen compositie maken door de 26 verschillende vormen en kleuren naar eigen smaak te combineren of je kan kiezen voor de Composition sets en genieten van deze prachtige, eigentijdse muurdecoratie. Check alle Wall Shapes >

Afmetingen: 6 x 15 x 0,6 cm
Materiaal: multiplex van berkenhout, inclusief magneetstrips voor eenvoudige bevestiging aan de muur

Gebruiksadvies: de Wooden Wall Shapes kunnen aan de muur worden bevestigd met behulp van de magneten, die bij elke vorm worden meegeleverd.

Elke vorm heeft een magnetische strip met 2 polen met aan de achterkant een lijmlaag. Pool A moet aan de muur worden bevestigd en pool B moet aan de houten vorm worden bevestigd. Dan klikken de vormen gemakkelijk aan de muren vast. Je kan ook afwisselen en je compositie aanpassen naar eigen smaak of mood.

Zorg ervoor dat je de strip verticaal of horizontaal recht lijmt, zodat de wall shapes recht op de muur blijft hangen.

Wil je de magnetische strip verwijderen? Dat kan, we adviseren om het voorzichtig en in slow motion te doen, zodat de verflaag op je muur niet breekt.

_

MinMin Copenhagen staan voor kinderen die zelfverzekerd opgroeien, met een geweldig gevoel van eigenwaarde, respect voor anderen en de wereld om hen heen. Val voor deze mini collectie uit het hart van Denemarken met muurdeco, houten speelgoed en duurzaam badspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.047
Duurzaam en artistiek houten speelgoed , dat is de basis van MIN MIN COPENHAGEN . Dit Deens merk staat voor kinderen die zelfverzekerd opgroeien, met een geweldig gevoel van eigenwaarde, respect voor anderen en de wereld om hen heen. Val voor deze creatieve en originele collectie uit Scandinavië met muurdeco , open-end speelgoed, orignele kleuren en designs. Ontdek de hele collectie >
Collectie De mooiste muren met alle MinMin Wall Shapes
Inspiratie en stories