Muziekknuffel toekan Pakou - Dans la jungle

Zacht knuffelpopje met leuke melodie

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO400

Dans la jungle - Moulin Roty (43)

Ssh! De toekan is in slaap gevallen... Op zijn buik houdt hij zijn vriend het kuiken warm, en genieten ze samen van een momentje rust.

Deze muzikale toekan helpt jouw baby rustig in slaap te vallen. Trek aan het koord en laat je baby wiegen op de zoete melodie.

44,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 668041

CollectieDans la jungle
TypeMuziekknuffels
Leeftijdvanaf de geboorte

Muziekknuffel toekan van Moulin Roty. Deze leuke toekan is gemaakt van zacht katoen en ziet er fantastisch uit met zijn kleurrijke vleugels en snavel.

Deze muziekknuffel komt uit de Dans la Jungle-collectie. Deze collectie draait rond 4 zachtaardige vriendjes die ervan houden om te spelen, plezier te maken en op ontdekking te gaan. Tussen de grote bananenbladeren, diep in de jungle gaan ze op verkenning met de hulp van geluiden kleuren, vormen en verschillende materialen ... stuk voor stuk in een exotisch jasje!

Leeftijd: vanaf de geboorte
Afmetingen: 21 cm
Materiaal: katoen, polyester & kunststof
Wasadvies: wolwas op 30°C - niet in de droogkast - muziekdoos moet voor het wassen worden verwijderd

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Dans la jungle - Moulin Roty
Inspiratie en stories