Muzikale activiteitenwolk - Il était une fois

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO149

Il était une fois - Moulin Roty (13)

Om te spelen of als decoratie! Elk kleintje verdient zachte speeltjes in mooie kleuren om hen te entertainen en op ontdekking te gaan. Dit activiteitenspeeltje geeft je babykamer een magische look.

Je kan met de 3 grijpsspeeltjes spelen en aan de ster trekken zodat er een zoete melodie zal weerklinken en je kleintje lekker in slaap kan vallen.

32,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 664057

CollectieIl était une fois
TypeHangspeeltjes
KleurRoze
Leeftijdvanaf de geboorte
STOP/FINISTOP

Muzikale activiteitenwolk Il était une fois van Moulin Roty met een zacht maantje met bel, knisperend vogeltje en roze ster om aan te trekken en deze muziekknuffel te laten zingen. Elk met hun eigen geluid.

Materiaal: katoen, polyester, metaal
Afmetingen: 30 cm hoog

_

Voor deze dromerige collectie werkte Moulin Roty samen Élodie Coudray, die voornamelijk als mode en stoffen-ontwerpster werkte alvorens ze de kinderboekenwereld veroverde zo'n 10 jaar geleden. Voor haar is speelgoed een vervolg van je kindertijd, ze creëert magische wezens, vol elegantie en steekt in elk karakter even veel van haar liefde.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Il était une fois - Moulin Roty
Inspiratie en stories