Muzikale muziekknuffel Olifant - Sous mon baobab

Handig hangspeeltje met muziek

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO236

Sous mon baobab - Moulin roty (25)

Deze olifant uit de collectie van Moulin Roty is een krak in het in slaap wiegen van jouw baby ... Trek aan de houten ring onderaan zijn buik en laat je meeslepen door het zoete en rustgevende geluid van de melodie. 

32,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 669057

CollectieSous mon Baobab
TypeMuziekknuffels
KleurGrijs
Leeftijdvanaf de geboorte

Zachte olifant muziekknuffel met velcro lus uit de Sous Mon Baobab collectie van Moulin Roty. Deze knuffel is leuk om naar te kijken, naar te grijpen en te luisteren.

Afmetingen: 23 cm
Leeftijd: vanaf de geboorte
Materiaal: katoen, polyester, elastaan en houten ring
Wasadvies: wassen op 30°C op wolprogramma - niet in de droger - muziekdoos voor het wassen verwijderen

_

Zie je in de verte, daar midden in de savanne, een leeuw, een giraf en olifant? Deze 3 karakters vormen eye-catching prints en illustraties in prachtige waterverf en brengen de Moulin Roty newborn collectie Sous mon baobob helemaal tot leven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Sous mon baobab - Moulin roty
Inspiratie en stories