Muzikale muziekknuffel Olifant - Sous mon baobab

Handig hangspeeltje met muziek

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO236

Sous mon baobab - Moulin roty (29)

Deze olifant uit de collectie van Moulin Roty is een krak in het in slaap wiegen van jouw baby ... Trek aan de houten ring onderaan zijn buik en laat je meeslepen door het zoete en rustgevende geluid van de melodie. 

32,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 669057

CollectieSous mon Baobab
TypeMuziekknuffels
KleurGrijs
Leeftijdvanaf de geboorte

Zachte olifant muziekknuffel met velcro lus uit de Sous Mon Baobab collectie van Moulin Roty. Deze knuffel is leuk om naar te kijken, naar te grijpen en te luisteren.

Afmetingen: 23 cm
Leeftijd: vanaf de geboorte
Materiaal: katoen, polyester, elastaan en houten ring
Wasadvies: wassen op 30°C op wolprogramma - niet in de droger - muziekdoos voor het wassen verwijderen

_

Zie je in de verte, daar midden in de savanne, een leeuw, een giraf en olifant? Deze 3 karakters vormen eye-catching prints en illustraties in prachtige waterverf en brengen de Moulin Roty newborn collectie Sous mon baobob helemaal tot leven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Sous mon baobab - Moulin roty
Inspiratie en stories