Nette knuffel kat Alphonse Les Moustaches

Knuffelkat met gestreept pakje

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO082

Les Moustaches - Moulin Roty (24)

Zeg hallo tegen deze leuke knuffelkat. Alphonse is zijn naam en hij komt regelrecht uit de Les Moustaches serie van het mooie Franse merk Moulin Roty.

Vind je hem een nette aristokat? Of eerder een artistieke poes? Eén ding is zeker ... hij verovert harten bij de vleet!

29,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 666020

Heerlijk zachte knuffel kat Alphonse uit de Les Moustaches reeks van Moulin Roty, met zijn extra lange poten en gekke snuit is hij zonder twijfel meteen de dikste knuffelvriend van jouw kleine kapoen. Nog leuker in combinatie met de andere knuffelkatten uit deze collectie!

Les Moustaches, dat zijn 3 elegante, vriendelijke poezen en hun vriendje de uil met gevoel voor muziek, een olijk kwartet die het hart van jouw schattebout meteen veroveren. De hele collectie straalt een gezellige sfeer uit dankzij de leuke karakters en de trendy combo van warm geel en stijlvol grijze tinten.

Leeftijd: geschikt vanaf de geboorte

Materiaal: katoen, polyester

Afmetingen: 39 cm hoog

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
  • Door Anonymous A.
  •  de 16/04/2020
Leuke knuffel
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Les Moustaches - Moulin Roty
Inspiratie en stories