Onbreekbare vouwmeter - Terra kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB463

Terra Kids collectie by Haba (55)

Meten is weten. Je bent je eigen meter niet langer kwijt. Met deze robuste vouwmeter van Terra kids kan jouw kleine bouwer aan de slag om alles op te meten van grote zelfgesprokkelde takken tot zichzelf of ander werkmateriaal.

3,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304360

CollectieTerra Kids
TypeBouw- & constructiespeelgoed
Leeftijdvanaf 7 jaar

Hoogwaardig afgewerkte vouwmeter Terra Kids van Haba. De meter klikt goed vast en is onbreekbaar, hij past ook perfect in de Terra Kids Bouwset Gereedschapskist
Dit bouwaccessoire behoort tot de basisuitrusting van alle kleine en grote vakmannen.

Afmetingen: 10 cm x 100 cm
Materiaal: kunststof

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.04
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories