Onbreekbare vouwmeter - Terra kids

Staat: Nieuw product

Haba

HAB463

Terra Kids collectie by Haba (51)

Meten is weten. Je bent je eigen meter niet langer kwijt. Met deze robuste vouwmeter van Terra kids kan jouw kleine bouwer aan de slag om alles op te meten van grote zelfgesprokkelde takken tot zichzelf of ander werkmateriaal.

5,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1304360

CollectieTerra Kids
TypeBouw- & constructiespeelgoed
Leeftijdvanaf 7 jaar

Hoogwaardig afgewerkte vouwmeter Terra Kids van Haba. De meter klikt goed vast en is onbreekbaar, hij past ook perfect in de Terra Kids Bouwset Gereedschapskist
Dit bouwaccessoire behoort tot de basisuitrusting van alle kleine en grote vakmannen.

Afmetingen: 10 cm x 100 cm
Materiaal: kunststof

Kinderen zijn geboren ontdekkers! Het zijn nieuwsgierige wezens en overal is van alles te ontdekken.  Speciaal voor deze kinderen creëerde HABA de geniale Terra Kids collectie. Altijd werk aan de winkel!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.04
  • Door Vasia A.
  •  de 02/05/2024
Ik raad het zeker aan.
  • Door Anonymous A.
  •  de 04/11/2021
Heel handig zo´n metertje gemakkelijk overal mee te nemen. De kleintjes voelen zich als grote mensen en jong geleerd...oud gedaan!
  • Door Anonymous A.
  •  de 05/07/2021
Schitterend product ... mijn kleinzoon is er heel blij mee
  • Door Anonymous A.
  •  de 18/12/2020
Ideaal voor de kleine klussers
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories