Onderzoekerstasje - Terra Kids

Tasje met cool zakmes, handige LED-lamp, loop en een kompas

Staat: Nieuw product

Haba

KZ25041

Terra Kids collectie by Haba (52)

In dit tasje zit alles wat kleine ontdekkers voor hun avonturen in de natuur nodig hebben. Met het zakmes baan je een weg door de wilde bosbegroeiing en met het kompas blijf je op het juiste pad. Met de aluminium karabijnsluiting hangt het onderzoekerstasje aan je rugzak of broek.

22,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 300319

CollectieTerra Kids
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 7 jaar

Inhoud: zakmes met 6 functies, hoogwaardige ledlamp (wordt geleverd zonder 1 X AAA batterij), 1 loep die 3 en 6 keer vergroot, 1 kompas. Materiaal: neopreen, nylon, kunststof, aluminium musketon.

Opgelet: dit is geen speelgoed, alleen geschikt voor oudere kinderen of onder begeleiding van een volwassene. Afmetingen: ca. 10x14,5x3 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20.52240.18
  • Door L. D.
  •  de 18/06/2022
Prima
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories