Set van 6 melamine cake vorkjes - Life is Better in Colors

Onmisbare set van 6 melamine cake vorkjes - Life is Better in Colors

Staat: Nieuw product

Rice

RI095

Kleine feesttip: mix en match de verschillende prints en effen kleuren melamine uit de RICE-collectie voor een plezierige en eclectische gedekte tafel. Deze kleurrijke vorkjes mogen in ieder geval niet ontbreken!

8,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MESFO-6LBCXC

Rice staat bekend voor zijn kleurrijk servies en bestek uit melamine. Deze knappe Rice-set bevat 6 kleurrijke vorkjes in evenveel bijpassende Life is better in color-tinten. Met deze melamine vorken breng je moeiteloos kleur aan tafel.

Afmetingen: 14 x 3 cm
Materiaal: gemaakt uit melamine, voedselveilig en vrij van BPA.
Gebruiksadvies: vaatwasmachinebestendig, niet geschikt voor de magnetron.
Aanbevolen voor kinderen vanaf 3 jaar.

Gewoon leven, plezier hebben ... en genieten! Meer hoeft dat niet te zijn. Bij RICE draait het allemaal om voluit te leven en te genieten van alledaagse dingen. En met hun uitgebreide collectie melamine kan je dat perfect doen. Sterk en duurzaam, zowel voor gebruik binnen en buiten, melamine maakt eten en drinken plezierig en zorgeloos. Melamine breekt niet snel en brengt vast en zeker kleur in je keuken...  én je leven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
43140.06
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.