Ontdekkingpuzzel Ruimte - 100 stukjes

Uitdagende kinderpuzzel met 100 stevige stukjes, vanaf 5 jaar

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER023

Apollo 11 inspiratie (59)

Een uitdagende puzzel, waar je ook mee kan spelen en van bijleren. Deze ontdekkingspuzzel van Crocodile Creek is uniek in zijn soort en laat spelen en leren makkelijk in elkaar over vloeien.

27,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 382920-7

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 5 jaar
# Puzzelstukken41-100 stukken
Thema's en onderwerpenRuimte
STOP/FINISTOP

Wonderbaarlijke puzzel met 100 puzzelstukjes van de ruimte. Naast een hele leuke puzzel zitten er in de doos ook 20 kartonnen speelfiguurtjes en een boekje vol weetjes en interessante informatie over het heelal. Kan jij ze op de juiste plaats zetten?

Aantal stukjes: 100

Afmetingen: puzzel 91 x 70 cm - doos 36 x 27,5 cm

Leeftijd: 5+

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
25.440.69.12
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier. Animalia Collectie van Bob Kolar De  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes. Illustratieve Collecties van Rebecca Jones Deze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt. 36 Dieren Collectie De  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans. Eco-vriendelijke Collectie Voor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!
Collectie Apollo 11 inspiratie
Inspiratie en stories