délicieux pot à tartiner Biofino

overheerlijk broodbeleg biofino*

Staat: Nieuw product

Haba

Wat eet jij graag op de boterham? Hazelnootpasta of aardbeienjam? Of liever een stukje brie met honing? In het potje zitten vilten stukjes die je...

5,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Wat eet jij graag op de boterham? Hazelnootpasta of aardbeienjam? Of liever een stukje brie met honing? In het potje zitten vilten stukjes die je kan gebruiken als broodbeleg. Je kan kiezen tussen hazelnootpasta, aardbeienjam of honing. Eén potje is al leuk, een assortiment is überleuk! Met het Biofino broodbeleg was spelen nog nooit zo realistisch. Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
48.540.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301684/301685/301686