overweldigende 'mijn eerste' knikkerbaan met muziek

overweldigende 'mijn eerste' knikkerbaan met muziek

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17519

HABA knikkerbaan (33)

Uren speelplezier verzekert met deze eerste houten knikkerbaan. En op de koop toe maakt hij ook nog eens muziek. Jouw kleintje kan het balletje...

54,95 €

Add to my wishlist

Uren speelplezier verzekert met deze eerste houten knikkerbaan. En op de koop toe maakt hij ook nog eens muziek. Jouw kleintje kan het balletje laten rollen en de xylofoon en de klankbuizen laten klinken.

De knikkerbaan is speciaal ontworpen voor peuters en kleuters. De stukken zijn groter dan een klassieke knikkerbaan waardoor ze makkelijk te hanteren zijn en er geen inslikgevaar is. De verbindingsstukken hebben stiftjes waardoor ze aan de baanstukken vastklikken en niet snel omvallen.

Inhoud: 2 hellingen, 2 bochten, 4 gekleurde verbindingsstukken, 1 metallofoonsteen met aansluitbaanstuk, 1 klankbuizensysteem, 1 effectknikker met belletje. Leeftijd: 1,5 - 8 jaar Opmerking: Alle HABA-bouwsystemen (bouwblokken, knikkerbaan, techniek ontdekken) zijn met elkaar te combineren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.8
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Reeds meer dan 70 jaar bouwt Haba zijn productportfolio steeds uit en hanteert hierbij steeds dezelfde hoge kwaliteitsnormen waarvoor het bekend staat.

product referentie :007095

Collectie HABA knikkerbaan
Inspiratie en thema's