Petit Home poppen tv-kamer

Staat: Nieuw product

DJECO

KZ27322

PETIT HOME by Djeco (7)

Vul je poppenhuis met de leukste meubeltjes en laat je fantasie te vrije loop.

Deze trendy woonkamer meubels zijn superleuk en hip. De set bestaat uit 11 onderdelen waaronder een tv meubel, afstandbediening, kader, voetenbank en zoveel meer op je poppenhuis gezellig te maken.

18,95 €

13,27 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07827

CollectieDoll's House
TypePoppenhuis meubeltjes en accessoires
Leeftijdvanaf 4 jaar
STOP/FINISTOP

PETIT HOME: een nieuw Djeco-project vol fun en uitdagingen dat kinderen en architectuur verbindt. Deze collectie is ontstaan uit de creativiteit en gecombineerde talenten van het Djeco team en de kennis van architecten, designers en decorateurs mét natuurlijk ook advies van mama's en kids.

Trendy tv-kamer uit de Petit Home-serie ! Deze set bestaat uit 11 onderdelen:een tv-meubel, een televisie, een pouffe, een vaas met bloemen, een fotokader, een boek, een tablet en 4 familie-portretjes (van de poppenfamilies). Alle meubeltjes zijn voornamelijk van hout gemaakt en hebben een moderne look. Vul je Petit Home-poppenhuis met de prachtigste accessoires en meubeltjes ! Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.

Waarschuwing: kleine onderdelen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
231650.27
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie PETIT HOME by Djeco
Inspiratie en stories