Pijlsnelle puzzel in tonnetje - Space Race - 24 stukjes

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER272

3,2,1,... lift off! In welk raket zou jij de ruimte willen verkennen?

Deze puzzelton met nylon handvat is ideaal om met je mee te nemen en overal te puzzelen. De buitenaards leuke puzzel toont ons heel wat verschillende ruimteschepen en zit vol detail. Elke keer als je hem in elkaar puzzelt ontdek je iets nieuws.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3803240

TypePuzzels
# Puzzelstukken21-30 stukken
Thema's en onderwerpenRuimte

Leuke puzzel in bijpassend tonnetje Space Race van Crocodile Creek bestaat uit 24 stevige puzzelstukjes. Fijne legpuzzel die op een speelse manier de fijne motoriek en oog-handcoördinatie van je kapoen stimuleert.

Aantal stukjes: 24

Afmetingen puzzel: 28 x 38 cm - puzzelstukjes: 12,5 x 12,5 cm

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels en verpakkingen zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige soya inkt, ook de coating is op waterbasis. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

_

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen & puzzels maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier.