Pittig gokspelletje - Dobbelkoning

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (25)

Een groots dobbelsteenspel in een klein doosje.

Je bent eindelijk koning ! Al je dromen zijn uitgekomen. Je zit gelukkig in je kasteel en kijkt over de weilanden, de bergen en de rivieren. Oops, er blijkt nog iet te ontbreken in je koninkrijk: onderdanen ! Nu blijken die toch niet zo gemakkelijk te vinden. Je moet erom dobbelen. Wie het meeste dobbelgeluk heeft, krijgt de beste onderdanen. Veel succes, koning(in) !

17,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303487

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 8 jaar

Breng je koninkrijk tot bloei! Win nieuwe onderdanen voor je koninkrijk als je met drie keer gooien aan de meest uiteenlopende voorwaarden op de kaarten kunt voldoen. Met speciale kaarten krijg je voordeel. Maar pas op voor dorpsgekken en draken. Wie aan het einde de beste burgers heeft, wint.

Inhoud: 6 dobbelstenen, 65 spelkaarten (15 dorpskaarten, 10 strafkaarten en 40 burgerkaarten), 1 handleiding. Materiaal: hout en karton.

Geschikt voor kids vanaf 8 jaar. Aantal spelers: 2-5. Duur: ca. 30 minuten.

Waarschuwing.: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.95.5160.3
  • Door Anonymous A.
  •  de 22/07/2021
Helaas niet gezien dat ik de Franstalige versie heb besteld (waarom wordt dit niet standaard op Nederlands gezet?) maar om het spel te spelen maakt het gelukkig niets uit. Héél leuk spel, zowel voor kinderen alsook om als volwassene mee te spelen! Zowel leuk met twee als met meer!
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories