Pittig gokspelletje - Dobbelkoning

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (136)

Een groots dobbelsteenspel in een klein doosje.

Je bent eindelijk koning ! Al je dromen zijn uitgekomen. Je zit gelukkig in je kasteel en kijkt over de weilanden, de bergen en de rivieren. Oops, er blijkt nog iet te ontbreken in je koninkrijk: onderdanen ! Nu blijken die toch niet zo gemakkelijk te vinden. Je moet erom dobbelen. Wie het meeste dobbelgeluk heeft, krijgt de beste onderdanen. Veel succes, koning(in) !

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303487

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 8 jaar

Breng je koninkrijk tot bloei! Win nieuwe onderdanen voor je koninkrijk als je met drie keer gooien aan de meest uiteenlopende voorwaarden op de kaarten kunt voldoen. Met speciale kaarten krijg je voordeel. Maar pas op voor dorpsgekken en draken. Wie aan het einde de beste burgers heeft, wint.

Inhoud: 6 dobbelstenen, 65 spelkaarten (15 dorpskaarten, 10 strafkaarten en 40 burgerkaarten), 1 handleiding. Materiaal: hout en karton.

Geschikt voor kids vanaf 8 jaar. Aantal spelers: 2-5. Duur: ca. 30 minuten.

Waarschuwing.: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.95.5160.3
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories