Pop Eglantine - Limited collection 2022 - Les Parisiennes

Stoere speelpop met pofmouwtjes en knap vlechtwerk

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

NOE419

les Parisiennes de Moulin Roty (13)

Meet Eglantine!

Op volle snelheid op haar fiets, met pofmouwen, geborduurde overall en veterschoenen, raast ze door de straten met een kroon van vlechten.

Het knappe popje komt in een mooie geschenkdoos, geïllustreerd door de ontwerpster Lucille Michieli.

64,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 642567

CollectieLes Parisiennes
TypePoppen
Leeftijdvanaf 1 jaar
STOP/FINISTOP

Knappe pop Églantine uit de Les Parisiennes van Moulin Roty. Een wondermooie en unieke zachte popje dat het vast meteen tot beste vriendin van jouw kleintje schopt. Komt in een beperkte oplage.

Afmetingen: 39 cm lang
Leeftijd: vanaf 1 jaar
Wasadvies: wassen in de machine op 30 ° C op wolprogramma - niet in de droger

--

Voor deze collectie werkte Moulin Roty samen de Parijse illustratrice en set designer Lucille Michieli, die na haar studies aan de Estienne Art school in Parijs werkte ze als grafisch ontwerpster en junior artistic director. Vandaag de dag werkt ze voornamelijk voor een brede waaier aan kinder/mode-magazines. Ze geeft persoonlijkheid en gevoel aan deze Les Parisiennes-collectie vol heerlijke zachte stofjes, allemaal erg Parisienne, helemaal haar stijl en gebaseerd op de vrouwen die ze elke dag gadeslaat in haar eigen district Montmartre.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Myriam M.
  •  de 15/12/2023
Prachtige pop, mooie afwerking, mooie stoffen.
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie les Parisiennes de Moulin Roty
Inspiratie en stories