Pop met tandenzakje - Tooth Fairy

Wondermooie lappenpop van de tandenfee uit duurzame materialen

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP308

Fabelab Rainbow Valley (20)

Deze tandenfee bewaart voor jou alle kostbare herinneringen aan je kindertijd met elk melktandje dat je aan haar toevertrouwd. Deze zachte lappenpop is magisch speelgoed en komt met een schattig buideltje om je verloren tandjes in te bewaren. Zo creeër je samen ene nieuwe traditie.

33,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3901517002

CollectieRainbow Valley
TypePoppen
KleurLichtblauw

Wondermooie zachte pop Tooth Fairy van Fabelab, met mooie vleugels, prachtig kapsel en gouden schoentjes. En... er zit ook een schattig tandentasje voor je melktandjes in te bewaren.

Alle Fabelab lappenpoppen hebben een speciale gave om te betoveren, aan te zetten tot spelen, fantaseren en ze gerust te stellen als het even moeilijk is. Bovendien zitten ze vol leuke details en hebben ze lange armen en benen zodat kleine avonturiers hen makkelijk overal mee naartoe kunnen nemen.

Materiaal: 100% organisch katoen met een ecologische vulling van maïsvezels - verpakking uit karton zonder gebruik van plastic.

Afmetingen: 28 cm lang

_

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
FABELAB - Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen.Multifunctionele kinder accessoires en speelgoedMichaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids . In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!Rainbow Valley CollectionZoals de naam van de collectie het al zegt, bevat deze collectie wondermooie spulletjes in de kleuren van de regenboog. Elke stuk is vervaardigd uit puur en ongebleekt organisch katoen en voegt een warm sfeer toe in huis. De Rainbow Valley collectie  doet kinderen dromen en genieten van ongekende magie.Dragon Mountain CollectionDeze stoere collectie Dragon Mountain  is voor de echte mini ridders en draakjes. Van zachte popjes en knuffels tot coole drakenvleugels en ridderzwaarden. Een super toffe collectie om te ontdekken en de fantasie helemaal te laten gaan!Enchanted Forest CollectionWelkom in de Enchanted Forest  van FABELAB! In deze collectie kom je sprookjesachtige figuren uit het bos tegen zoals een knuffel vosje of paddestoel kussen. Stuk voor stuk in prachtige boskleuren.Lucky Ocean CollectionLaat je meeslepen door de magische golven van deze prachtige Lucky Ocean Collectie ! Deze FABELAB-collectie zit vol met zeedier knuffels en speelgoed, zachte lakens en doeken, en andere prachtige accessoires. Deze spulletjes in wondermooie blauwtinten brengen je helemaal in strandsfeer!
Collectie Fabelab Rainbow Valley
Inspiratie en stories