Populair bordspel - Karuba

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (134)

Nieuwe uitvoering van het bekroonde bordspel!

Kies tactisch en slim twee kaarten en zit je medespelers lekker dwars. Want wie het laagste aantal heeft, verliest een kaart. Leg met je kaarten een optimaal wegennet om je avonturiers met hun tempel te verbinden. Verzamel waardevolle schatten en punten met je tempels. Geschikt voor kids vanaf 8 jaar. Aantal spelers: 2-6. Duur: ca. 15 minuten.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303475

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 8 jaar

Deze nieuwe uitvoering van het bekroonde topspel Karuba is perfect oor grote groepen tot zes spelers. Kleine doos, groots spel.

Inhoud spel: 96 spelkaarten (16 kaarten per speler), 1 overzichtskaart en 1 spelhandleiding in 6 verschillende talen (Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Frans en Nederlands)

Geschikt vanaf 8 jaar

Aantal spelers: 2-6

Duur: ongeveer 15 minuten

Haba is een Duitse speelgoedfabrikant bekend voor zijn hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed, maar ook van de productie van leuke gezelschapspelletjes en houten meubels voor kinderen. Al meer dan 70 jaar werken ze aan uitvindingen voor kinderen, altijd met een oog voor detail en van de hoogste kwaliteit.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
15.75.516.10.3
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories