acryl kan - pastel groen

Prachtige acryl kan - pastel groen

Staat: Nieuw product

Rice

RI053

Let's summer met RICE (99)

Zomergevoel troef met deze prachtige drinkkan van Rice, staat mooi op je feesttafel maar ook op de ontbijttafel van elke dag en deze grote kan is ideaal om een lekker huisgemaakte ijsthee in te maken of wat water met een beetje munt.

Simpel, en eens zo lekker als het uit deze prachtige kan, met deksel, komt.

29,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : HSJUG-SWPG

SamenstellingenAcryl
TypeKan
KleurGroen

Groot en prachtig retro geïnspireerde kan in acryl. Maak je tafelsetting compleet met dit leuk item van Rice, of mix & match ze met je favoriete drinkbekers en wijnglazen uit dezelfde collectie. Zeker een kijkje waard.

Afmetingen: 27 cm hoog, diameter 14 cm

Materiaal: acryl (voedsel veilig, BPA-vrij)

Gebruiksadvies: mag niet in de vaatwasser, niet geschikt voor dranken boven de 70°C, mag wel in de diepvriezer

RICE is een Deens bedrijf dat mooie accessoires en decoratie-stukken maakt in melamine, handgemaakte manden en handgeblazen items. Het design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken of relaxen bent...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.140.270.210.54
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.
Collectie Let's summer met RICE
Inspiratie en stories