prachtige auto-opberger 'little tree'*

Staat: Nieuw product

Lässig

Little Tree collectie by Lässig (11)

Op reis met de auto? Hou tijdens de lange rit je kleine spruit zoet met deze leuke opberger. Hang hem aan de achterkant van de autozetel en laat...

34,95 €

Add to my wishlist

Op reis met de auto? Hou tijdens de lange rit je kleine spruit zoet met deze leuke opberger. Hang hem aan de achterkant van de autozetel en laat je kleintje al zijn spulletjes erin opbergen. Hij zal zich niet snel vervelen met het schattige hertje of de lieve vos. Plezier op de achterbank verzekerd!

De grappige opberger bestaat uit verschillende grote zakjes waarvan enkele met ritssluiting, een flesjeshouder en een doorzichtig zakje voor een foto. Aan de achterkant zijn er velcrosluitingen om de opberger op te rollen en mee te nemen. Lintjes om vastmaken aan het autozitje zijn inbegrepen. Materiaal: 100% polyester zonder gebruik van PVC, cadmium, nikkel, azo componenten en ftalaten.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
445530.6
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.

product referentie :LCWTG1151

Collectie Little Tree collectie by Lässig
Inspiratie en thema's