Prachtige glitterbeker - Vicki & Pirli

Staat: Nieuw product

Haba

KZ24927

Deze 'Vicki & Pirli' drinkbeker is niet zomaar een beker... Hij heeft wondermooie glitters en roze bloemetjes. Als je uit de beker drinkt, verspreiden ze zich!

6,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 300389

CollectieTafel & keuken
TypeBekers

Materiaal: kunststof, BPA-vrij. Diameter: 7.5 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
85110.136
  • Door Anonymous A.
  •  de 08/04/2020
Mijn dochter is er heel blij mee. Deze bekers zijn niet meer zo makkelijk te krijgen. Dus leuk dat De Kleine Zebra ze wel nog verkopen
  • Door Anonymous A.
  •  de 21/04/2019
-uuuhg
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!