Prachtige klassieker - Alice in Wonderland

Staat: Nieuw product

De Eenhoorn

DEH118

Topillustrator Valeria Docampo slaagt erin dit fanastierijk sprookje te vertalen naar de 21ste eeuw. Ga je mee naar Wonderland met Alice?

Haar herinterpretatie van Alice in Wonderland brengt dit absurdistische verhaal helemaal tot leven. Maak (opnieuw) kennis met het gehaaste konijn, de waterpijprokende rups, de gekke hoedenmaker en de Hartenkoningin. Valeria Docampo brengt deze iconische personages op haar eigen, unieke manier tot leven voor een nieuwe generatie lezers.

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789462915275

Leeftijdvanaf 9 jaar
IllustratorValeria Docampo
GenreSprookjesboeken
ThemaSprookjes

Prachtig sprookjesboek Alice in Wonderland is een adembenemende herwerking van de tijdloze klassieker van Lewis Carroll, uit gegeven door De Eenhoorn uitgeverij. Elke prent in dit kinderboek is een kunstwerk op zich, getekend door Valeria Docampo: de illustratrice van Het land van de grote woordfabriek en De kleine prins

Auteur: Lewis Carroll
Illustrator: Valeria Docampo
Leeftijd: vanaf 9 jaar
Pagina's: 128
Formaat: 24,5 x 34 cm
ISBN: 9789462915275

_

De Eenhoorn is een kleine, onafhankelijke Belgische uitgeverij. Ze geeft zowel kinderboeken als -tijdschriften uit met de nadruk op originele verhalen, bijzondere illustraties en aantrekkelijke vormgeving. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
De Eenhoorn - Een kleine, onafhankelijke uitgeverij, onder leiding van uitgever Bart Desmyter, die zowel kinderboeken als -tijdschriften uitgeeft. De uitgeverij werkt samen met meer dan 100 auteurs en illustratoren. Het assortiment van De Eenhoorn is erg ruim: kartonboekjes voor 1- tot 3-jarigen, prentenboeken voor 3- tot 8-jarigen, boeken voor eerste lezers, leesboeken voor 8- tot 16-jarigen en poëziebundels voor kinderen, tieners en volwassenen. De Eenhoorn houdt ervan om nieuwe literaire en grafische horizonten te ontdekken. Zo werden er al verschillende prentenboeken uitgegeven die ook volwassenen erg wisten te smaken.