Prachtige observatiepuzzel - Onderwater - 54 stukjes

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ214

Iedereen puzzelt met Djeco (83)

Welk oceaandier is jouw favoriet? De rode octopus, de kleine schoolvisjes of toch de reuze walvis? Je ontdekt ze allemaal op deze prachtig geïllustreerde legpuzzel van Djeco.

12,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07562

CollectiePuzzles
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 4 jaar
# Puzzelstukken41-100 stukken

Diep in de zee leven allemaal fascinerende dieren en je leert er alles over met deze super stevige legpuzzel van Djeco. De puzzel heeft 54 puzzelstukjes over de oceaan en allerlei zeedieren die erin leven. Bij de puzzel zit ook een poster met dezelfde afmeting als de puzzel, dus je kunt hem ook op de poster maken als het nog een beetje moeilijk is.

Inbegrepen: voorbeeldposter
Afmetingen: 61 x 38 cm (54 puzzelstukjes)
Leeftijd: 4+

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
33.923.24.50.754
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Iedereen puzzelt met Djeco
Inspiratie en stories