Prachtige pop ijsprinses Lucia

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR290

Meri Meri: Kerst (59)

Prachtige ijsprinses lappenpop van Meri Meri. Deze wondermooie pop luistert naar de naam Lucia en heeft alles in haar macht op jouw winter magisch te maken. Wie wordt haar nieuwe hartsvriendin?

Ze brengt haar favoriete accessoires: een zilverne tiara, toverstof en ijsschaatsen mee voor een onvergetelijk winters avontuur en veel speelplezier!

65,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 198153

CollectieKerstmis
TypePoppen
KleurWit

Kleintjes zijn meteen beste vriendjes met Lucia, de mooie ijsprinses van het magische feestmerk Meri Meri. Ze is gemaakt uit calico - een milieuvriendelijke natuurlijke stof gemaakt van katoenvezels - heeft een prachtig kapsel uit roze wol en is afgewerkt met mooie geborduurde details. Haar jurk is prachtig en kan je ook uit en aan doen. Kleine poppenfans zullen met plezier alles over haar leren dankzij de bijgevoegde 'fact card' en Lucia komt in een prachtig stoffen tasje met haar naam in gouden letters op.

Materiaal: natuurvriendelijk katoen met polyester vulling, gekleed in een schitterend kleed met glitter details. Roos haar uit garen. Inclusief schaatsen, tiara en een toverstaf als unieke accessoires.

Afmetingen: 26 x 53,3 x 10,8 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri: Kerst
Inspiratie en stories