Prachtige puzzel - De wandeling van de tijger - 24 stukjes

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ176

Iedereen puzzelt met Djeco (91)

'Wandeling van de Tijger' wordt de ster van jullie spelletjeskast.

Het is een prachtig geïllustreerde puzzel van 24 stukken in een stoere silhouetdoos die ook erg mooi zal staan in de kinderkamer.  

13,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07201

CollectiePuzzles
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken21-30 stukken
Korting- 40 %

Prachtig geïllustreerde puzzel van een machtige tijger die door het woud loopt, ontworpen door het Franse speelgoedmerk Djeco en verpakt in een mooi silhouet doos in de vorm van ... een tijger.

Afmetingen van 1 puzzelstuk is ca. 9,5 x 7 cm

De afmeting van de kinderpuzzel als hij volledig gelegd is: 42 x 30 cm

Afmetingen doos: ca. 25 x 25 x 6 cm

Leeftijd: geschikt vanaf 3 jaar

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20.726.96.20.561
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Iedereen puzzelt met Djeco
Inspiratie en stories