Puzz'Art - Olifant - 150 st. - FSC MIX

Grote dierenpuzzel in de vorm van een olifant

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1006

Fan van safaridieren? Dan moet je deze prachtige puzzel in huis hebben. Met 150 stukjes vorm jij een leuke silhouettepuzzel van een olifant.

Komt met een handige poster zodat je eenvoudig de stukjes in elkaar kan steken.

14,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07652

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 6 jaar
# Puzzelstukken101-500 stukken

Silhouetpuzzel Olifant van Djeco heeft 150 stukjes waarmee je een olifant vormt. Bevat een poster die helpt om de puzzel te voltooien.

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Materiaal: FSC-gecertificeerd papier
Afmetingen: 62 x 46 cm

--

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!