Puzzel In de tuin - Les Bambins - 56 stk

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO114

De gedetaileerde tekening van deze gekke puzzel zorgt ervoor dat je altijd iets nieuws ontdek maar tegelijk goed de puzzelstukjes kan matchen zonder afleiding. De rode en blauwe toetsen accentueren de grappige stukjes en prikkelen de fantasie.

Dit is een wondermooie puzzel die niet in jullie collectie mag ontbreken.

19,90 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 713314

CollectieLes Petites Merveilles
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 4 jaar

Unieke puzzel In de tuin Les Bambins van Moulin Roty, met in totaal 56 stukjes. Deze grote puzzel stimuleert de concentratie en observatie om de puzzel te leggen. In de doos zit ook een handige voorbeeldposter om te helpen bij het maken van de puzzel. Een leuk idee voor een mooi verjaardagscadeau.

Illustraties: Aurélie Guillerey

Materiaal: karton

Afmetingen: 56 x 49 cm

Leeftijd: vanaf 4 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!