Puzzel - Sea Animals - 72 stukjes

Kinderpuzzel in silhouetdoos met 72 stukjes, vanaf 6 jaar

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER268

Ontelbaar veel vissen en betoverende zeedieren maken van deze puzzel een streling voor het oog. Deze kleurrijke kinderpuzzel zit vol detail, mooie kleuren en de stevige stukjes zijn gemaakt uit gerecycleerd karton.

Neem je mee een duik naar deze oceaan?

15,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3842175

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 6 jaar
# Puzzelstukken41-100 stukken
Thema's en onderwerpenDiep in de zee

Mega leuke puzzel Sea Animals van Crocodile Creek met 72 stukjes in een silhouet doos. Deze mooi geïllustreerde puzzel zit in een bijpassende doos is ideaal om cadeau te doen en komt samen met uren en uren puzzelplezier!

Aantal stukjes: 72

Afmetingen puzzel: 35 x 48 cm - puzzelstukjes: 5 x 5,5 cm - doos: 18 x 23 x 6 cm

Leeftijd: vanaf 6 jaar

Materiaal: alle Crocodile Creek puzzels en verpakkingen zijn gemaakt uit gerecycleerd karton en geprint met plantaardige soya inkt, ook de coating is op waterbasis. Veilig om mee te spelen en milieuvriendelijk.

_

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier. Animalia Collectie van Bob Kolar De  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes. Illustratieve Collecties van Rebecca Jones Deze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt. 36 Dieren Collectie De  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans. Eco-vriendelijke Collectie Voor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!