Romantisch theekoffertje metaal - Les Parisiennes

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO211

les Parisiennes de Moulin Roty (15)

Les Parisiennes is een wondermooie speelgoedlijn boordevol elegantie die regelrecht uit de straten van Parijs lijkt te komen.

Wie wil er een thee'tje? In dit koffertje zit een 14-delig metalen servies om met je poppen een gezellig theekransje te houden of te gebruiken in je speelgoed winkel en mama een thee te maken en samen op 'te drinken'. Onder elk tasje zit een geheime boodschap verborgen.

49,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 642531

CollectieLes Parisiennes
TypeImitatiespeelgoed
KleurRoze
Leeftijdvanaf 3 jaar

Romantisch theekoffertje uit de Les Parisiennes collectie van het Franse merkje Moulin Roty met een compleet theeservies: plateau, theepot, 4 bordjes, 4 kopjes en 4 ondertassen. Alles past mooi samen in het fleurige koffertje, met illustraties van Lucille  Michieli. Prachtig speelgoed om te geven en te krijgen.

Afmetingen koffertje: 29 x 19,5 x 9,5 cm

Leeftijd: voor hippe fashionistas vanaf 3 jaar

Voor deze collectie werkte Moulin Roty samen de Parijse illustratrice en set designer Lucille Michieli, die na haar studies aan de Estienne Art school in Parijs werkte ze als grafisch ontwerpster en junior artistic director. Vandaag de dag werkt ze voornamelijk voor een brede waaier aan kinder/mode-magazines. Ze geeft persoonlijkheid en gevoel aan deze Les Parisiennes-collectie vol heerlijke zachte stofjes, allemaal erg Parisienne, helemaal haar stijl en gebaseerd op de vrouwen die ze elke dag gadeslaat in haar eigen district Montmartre.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie les Parisiennes de Moulin Roty
Inspiratie en stories