Romantische muziekdoos - Anna ballerina

Staat: Nieuw product

Esthex

KZ11296

Esthex stelt zijn nieuwe herfst-winter collectie voor met een heleboel nieuwe vrienden!
Het was een warme herfst dag in het esthex bos...

34,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Esthex stelt zijn nieuwe herfst-winter collectie voor met een heleboel nieuwe vrienden!
Het was een warme herfst dag in het esthex bos en alle familieleden verzamelden rondom de boom. Er hing een spannende spanning in de lucht, het gevoel alsof je NET aan een nieuw boek gaat beginnen...Uil Hendrik had ze verhalen verteld over Morris de vos, Anna ballerina, Lieve Linn en Minnie Paddestoel.

Anna Ballerina had nooit de droom om ballerina te worden, tot ze op een ochtend wakker werd en al luisterend naar het ritme van de wind door de bladeren opstond en begon te dansen! Ze speelt een mooi muziekje voor je baby en is gemaakt van de meest zachte stof. Ze is 45cm lang (haar rok is 40cm als ze een pirouette maakt) en wasbaar in de wasmachine.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
04500.35
Esthex - Geïnspireerd door haar eigen kindertekeningen ontwerpt Esther Schuivens vanaf 2003 met veel plezier speelgoed voor kinderen, poppen en accessoires. In haar eigen tekeningen ontdekte ze humor, eenvoud en aparte proporties, en dat zullen jullie ook herkennen in Esthers tekeningen. Alle producten worden met de hand of met de naaimachine gemaakt in een werkplaats in Thailand met ICTI certificaat, wat inhoudt dat de werknemers werken onder goede arbeidsomstandigheden.