Ross emmertje - Vehicles & dove blue mix

Flexibele kleine speelgoedemmer uit silicone

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD4664

Naar het strand met LIEWOOD (233)

Een emmertje water halen of een groot zandkasteel bouwen? Deze siliconen speelgoedemmer met stoere auto-print mag niet ontbreken tijdens mooie zomerdagen op het strand, in de speeltuin of in het zwembad.

Omdat dit strandemmertje flexibel maar toch supersterk is, is het veel praktischer dan een exemplaar uit harde plastic. Makkelijk om mee te nemen want hij past altijd wel ergens in een klein plekje.

19,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14533 9873

CollectieRoss
TypeEmmertjes
PrintsVehicles & dove blue mix
KleurLichtblauw

Ross emmertje Vehicles & dove blue mix van LIEWOOD is een flexibel strandemmertje met een stevig handvat speciaal ontworpen voor kleine handjes. Gemaakt uit duurzaam silicone, een zacht materiaal dat lang meegaat.

Ook verkrijgbaar in andere kleurtjes en prints. Neem er een bijpassend Shane schepje bij, voor uren speelplezier!

Materiaal: 100% silicone - BPA vrij
Afmetingen: 15 x 14 cm
Onderhoud: proper maken met een vochtige doek en milde zeep

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot hip kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Naar het strand met LIEWOOD
Inspiratie en stories