Roze muziekkussen - Après la pluie

Zacht roze en mosterdgeel kussen met muziekje

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO259

Après la pluie - Moulin Roty (38)

Dit zachtroze kussentje is ideaal om jouw kinderkamer extra knus te maken. Het kussentje komt met leuke melodietjes om je kleintje in slaap te wiegen.

Leuk om met de andere kussentjes uit de Après la Pluie collectie te combineren.

29,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 715042

CollectieAprès la pluie
TypeMuziekknuffels
KleurRoze
Leeftijdvanaf de geboorte

Muzikaal kussen van Moulin Roty met Japanse deuntjes om mee te neuriën, de baby te troosten en in slaap te laten vallen. Het kussentje heeft een zijde met roze mousseline en een zijde mosterdmousseline. Aan het muziekkussen is een klein fluffy staart gestikt. De muziekdoos kan worden verwijderd om in de machine te wassen.

Afmetingen: 37 cm

Materiaal: katoen, polyester en kunststof

Wasinstructies: 30 ° C op wolprogramma. Niet in de droger. Muziekdoos moet voor het wassen worden verwijderd.

_

Après la Pluie is een prachtige collectie van Moulin Roty. De schattige figuurtjes zijn bedacht door illustratrice Lucille Michieli en kruipen graag mee met jouw onder de warme lakentjes. Een reeks vol natuurlijke kleuren en materialen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1110.112
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Après la pluie - Moulin Roty
Inspiratie en stories