babybal - toverbloemen

Roze zachte babybal - Toverbloemen

Staat: Nieuw product

Haba

HAB118

Een babybal is een echte klassieker voor kleintjes. Je kleintje kan er alleen mee spelen of bedenk samen leuke balspelletjes. Veel plezier gegarandeerd! Deze roze bal bezaaid met bloemen is heerlijk zacht en soepel zodat kleine handjes hem gemakkelijk kunnen grijpen.
 

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 302481

Stimuleer de motoriek van je kleintje met een leuke babybal. Dit roze exemplaar met bloemen heeft een diameter van 14 cm.

Geschikt voor kleintjes vanaf 6 maanden. Materiaal: Polyurethaan. Design: Anna Lena Räckers.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1414140.096
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.