Schattig knuffelschaap Nuage - Après la pluie

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO199

Après la pluie - Moulin Roty (38)

Op zoek naar een dromerig vriendje of slaapknuffel voor je kindje? Dit dromerig knuffelschaap is lekker zacht, heeft een spitse snuit en geborduurd gezichtje.

Ze draagt de naam Nuage en wil graag elke dag samen een verhaaltje lezen en naar dromenland vertrekken.

21,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 715020

CollectieAprès la pluie
TypeKnuffels
Leeftijdvanaf de geboorte

Knuffelschaap Nuage komt uit de Après la Pluie collectie van het wondermooie Moulin Roty. Er zijn een hele serie van deze schattige knuffeltjes verkrijgbaar.

Materiaal: organisch katoen en linnen

Afmetingen: 24 cm hoog

Leeftijd: geschikt vanaf 0 maanden

_

Van de hand van illustratrice Lucille Michielli (Les Parisiennes) presenteert Moulin Roty de magische knuffelcollectie Après la pluie (na de regen) Deze magische beestje komen zich verwarmen in je slaapkamer na een regenachtige tocht door het sprookjesbos. Deze dromerige beestjes zijn geïnspireerd op japanse tekeningen en dragen schattige kleedjes uit organisch katoen en linnen. Opvallend zijn ook hun grote pluche oortjes om heerlijk mee te kroelen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 20/10/2022
het is een mooi schaapje maar ik ben toch telkens verwonderd dat het zo klein is. Moeilijk in te schatten via de website
  • Door Anonymous A.
  •  de 16/04/2020
Prachtig dit schaapje van Moulin Roty.
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Après la pluie - Moulin Roty
Inspiratie en stories