Schattig koffertje met 2 knuffels - La petite armoire

Kofferkastje met 2 knuffelpopjes en heel wat kledij

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

KZ23949

In het koffertje van Moulin Roty vindt een mini-mama alles wat haar hartje begeert. Twee knuffelpopjes, Sylvain en Nini, om aan te kleden en een uitgebreide garderobe.

79,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 632401

CollectieLa Grande Famille
TypeKnuffelpopjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

In dit schattig koffertje met 2 knuffels van MOULIN ROTY hangt een trui, een nachtkleedje, een pyjama, twee shorts, een kleedje, een salopette, een hemdje en een vestje. De combinaties zijn eindeloos! Helemaal leuk is dat het koffertje overal mee naartoe kan, gewoon dichtklikken en meenemen!

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
28.518.500.71
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!