schoudertasje - eend

Schattig schoudertasje - Eend

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC010

Begint je lieve kleine meid een echt madametje te worden of wil ze zo graag één van mama’s handtassen dragen?

Dan maak je haar vast reuzeblij met dit nieuwe schoudertasje van A Little Lovely Company!

7,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LBLDYL07

CollectieLovely Toys & Gifts
TypeHandtassen
KleurGeel
A Little Lovely Company figuurEenden

Dit oh-zo lieve gele eend-schoudertasje heeft een lange schouderband en een vakje dat sluit door middel van een ritsje om alle kleine spulletjes moeiteloos te bewaren. Perfect voor jouw meisje om zelf centjes of andere kleine spulletjes mee te nemen als jullie op stap gaan.

Afmetingen: 15 x 15 x 0,3 cm

Materiaal: Acryl

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes en vele andere unieke producten voor kinder- en woonkamers, is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen.

Alles onder het motto: Making Life Lovely!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
141140.02
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!