Popje Bébé Calin Manon

Schattige baby pop Calin - Manon

Staat: Nieuw product

Corolle

COR037

Mon Premier by Corolle (25)

Deze schattige babypop heeft een zacht lijfje en dat nodigt uit om te knuffelen. Bovendien ruikt ze heerlijk en kan ze zelf alleen zitten!

Manon draagt een schattige knappe pyjama om jaloers op te zijn. Met de kleertjes en accessoires uit de Mon Premier-poppencollectie kan je haar garderobe verder aanvullen en het vadertje-moedertje-spelen eens zo leuk te maken voor je mini poppenouder.

43,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100050

Babypop Calin Manon is een schattige eerste pop van het Franse poppenmerk Corolle, kwaliteitsvol speelgoed, ideaal voor kleine handjes om vast te grijpen want met haar 30 cm past deze Corolle pop perfect in de armen van je kleintje. Manon is gekleed in een zachte pyjama met gouden randje en schattige slaapmuts.

Deze schattige baby pop maakt deel uit van de Mon Premier-poppencollectie die bestaat uit knappe poppen, poppenkledij en accessoires om heerlijk te spelen. Bekijk zeker de volledige collectie!

Lengte: 30 cm

Leeftijd: vanaf 18 maanden

Materiaal: deze pop is klein en licht, lekker zacht om te knuffelen, neemt alle houdingen van een echte baby aan en kan blijven zitten. Haar heldere slaapoogjes sluiten als je haar neerlegt voor een dutje. Het hoofdje, de armen en beentjes van dit schattig speelgoedpopje zijn gemaakt van zachte vinyl - die heerlijk naar vanille ruikt - hét handelsmerk van dit prachtig Frans poppenmerk.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.
Collectie Mon Premier by Corolle
Inspiratie en stories