Schattige baby pop voor in bad - Coralie Fleurs de corolle - 30 cm

Staat: Nieuw product

Corolle

COR110

Mon Premier by Corolle (32)

Spetter, spatter, spatter ... deze baby badpop van Coralie voelt zich een visje in het water: van bad, over zwembad tot zelf in de zee mag ze meezwemmen

Ze heeft een mooie poppenoutfit en komt met een lief badeendje, zo hoeft je je popje nooit alleen te laten als je in het water gaat spelen en kunnen jullie samen op verkenning gaan.

44,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100340

CollectieMon premier poupon
TypePoppen
KleurRoze

Leuk badpopje Mon premier poupon Coralie Fleurs de corolle + roze bad eend is een schattig popje dat gewoon mee in bad mag. Babypop Coralie mag mee in bad (zeep water), het zwembad (chloor water) en de zee (zout water). En als je klaar bent met spelen kan je haar droog knuffelen zodat ze liggend kan drogen of aan het haakje achteraan de pop. Met haar 30 cm past deze Corolle pop perfect in de armen van je kleintje. Deze badpop is gekleed in een zomerse outfit in fuschia en bloemenprint, een bijpassend zonnehoedje en haar eigen badspeeltje. Haar duim kan je in haar mond stoppen.Een uniek verjaardagsgeschenk, komt in een mooie doos.

Coralie badpop meisje maakt deel uit van de Mon Premier-poppencollectie die bestaat uit knappe poppen, poppenkledij en accessoires om heerlijk te spelen.

Lengte: 30 cm

Leeftijd: vanaf 18 maanden

Materiaal: dit popje voor in bad is klein en licht, lekker zacht om te knuffelen, neemt alle houdingen van een echte baby aan en kan echt mee in bad. Haar bruine slaapoogjes sluiten als je haar neerlegt voor een dutje. Het hoofdje, de armen en beentjes van dit badpopje zijn gemaakt van zachte vinyl, die heerlijk naar vanille ruikt.

Gebruiksadvies: bekijk het filmpje hieronder met meer uitleg over hoe je de Corolle badpop best afdroogt en laat drogen na dat ze heeft genoten van het water:

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2034110.55
Corolle  is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.Les Chéries by Miss CorolleDe Miss Corolle Collectie  heeft onder meer staande poppen met de prachtige naam ‘Ma Cherie’. De poppen zijn 33 cm hoog en zijn voor kids vanaf 4 jaar. Met deze popjes stap je in de verfijnde wereld van Camille, Chloe, Cécile, Clara en de andere lievelingetjes of Chéries van Corolle.Ma Corolle CollectieBij de Ma Corolle Collectie kan je 5 poppen personaliseren met leuke outfits en accessoires. De poppen zijn 36 cm groot en hebben prachtige, lange haren om te tooien. Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.Mon Premier CollectieVoor de kleinste mini ouders vanaf 18 maanden is er de Mon Premier Collectie . De collectie bevat zachte babypopjes inclusief kleding en verzorgings-accessoires. Heerlijk om mee te spelen en te knuffelen.Mon Grand Poupon CollectieIn de Mon Grand Poupon Collectie vind je kleine popjes (36 cm), grote popjes (52 cm) en alle nodige accessoires, van buggy’s en bedjes tot kleren en flesjes. Perfect voor de mini mama’s en papa’s om met alle liefde hun baby te verzorgen.
Collectie Mon Premier by Corolle
Inspiratie en stories