Pop Louise

Schattige pop Louise

Staat: Nieuw product

Corolle

COR054

Mon grand poupon van Corolle (25)

Louise is de perfecte pop om voor te zorgen net zoals echte mama's en papa's. Ze heeft de perfecte grootte om in kleine armpjes te liggen, verzorgt en geknuffeld te worden.

Ze draagt een mooi gestipt truitje met roze kraag, een legging, bijpassende haarband en schattige platte schoentjes.

55,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 130010

Babypop Louise van Corolle heeft een perfect formaat (36 cm) en past mooi in de armen van je kleintje. Het hoofdje, de armen en beentjes van Louise zijn gemaakt van zachte vinyl, die heerlijk naar vanille geurt. Daar het zachte lijfje kan je pop makkelijk bewegen en zelf helemaal alleen zitten. Haar duim kan in haar mond en als je de pop neerlegt, sluit ze haar slaapoogjes.

We hebben een hele collectie van Mon grand poupon kleedjes en accessoires waarmee je deze Corolle pop kan stylen en elke dag mee kan spelen.

Hoogte pop: 36 cm

Geschikt voor kleine poppenouders vanaf 2 jaar.

_

Het Franse poppenmerk Corolle streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen. Ze maken poppen voor elke leeftijd of ontwikkelingsfase van je kleintje zodat kinderen echt kunnen groeien met Corolle.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Corolle - Corolle is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.
Collectie Mon grand poupon van Corolle
Inspiratie en stories