Schattige pop Mon premier poupon Calin - Maël - 30 cm

Staat: Nieuw product

Corolle

COR113

Mon Premier by Corolle (30)

Niet alle poppen hoeven meisjes te zijn, deze jongen houdt ook van knuffels en past perfect in de armen van je mini poppenouder. Maël draagt een zacht kruippakje met een kraagje en bijpassend mutsje.

Een wondermooi geschenk waar heel veel mee gespeeld zal worden.

43,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 100320

CollectieMon premier poupon
TypePoppen
KleurBlauw
Afmetingen pop30 cm

Uit de Mon Premier Poupon collectie van Corolle komt dit cute baby popje Calin Maël. Maël is een jongenspop met zacht lijfje en hij is gekleed in een zachte, blauw pyjama'tje met bijpassend mutsje.

Deze lieve baby pop maakt deel uit van de Mon Premier-poppencollectie die bestaat uit knappe poppen, poppenkledij en accessoires om heerlijk te spelen. Bekijk zeker de volledige collectie!

Lengte: 30 cm
Leeftijd: vanaf 18 maanden

Materiaal: deze pop is klein en licht, lekker zacht om te knuffelen, neemt alle houdingen van een echte baby aan en kan blijven zitten. Haar heldere slaapoogjes sluiten als je haar neerlegt voor een dutje. Het hoofdje, de armen en beentjes van dit schattig speelgoedpopje zijn gemaakt van zachte vinyl - die heerlijk naar vanille ruikt - hét handelsmerk van dit prachtig Frans poppenmerk.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2034110.62
Corolle  is een Franse poppenfabrikant, opgericht in 1979 en gesitueerd in de Loire vallei, het sprookjesachtige gedeelte van Frankrijk. Het Corolle design team streeft ernaar poppen te maken die er zo echt mogelijk uitzien en aanvoelen, met gezichtjes die vaak geïnspireerd zijn door echte kinderen. En net zoals in een echt modehuis, maakt het ontwerpteam van Corolle eerst schetsen, kiezen ze zorgvuldig stoffen uit, om de poppen nog meer tot leven te doen komen. Corolle creëert speelmomenten die zijn aangepast voor elke leeftijd en stadium, zodat kinderen echt kunnen 'groeien met Corolle'.Les Chéries by Miss CorolleDe Miss Corolle Collectie  heeft onder meer staande poppen met de prachtige naam ‘Ma Cherie’. De poppen zijn 33 cm hoog en zijn voor kids vanaf 4 jaar. Met deze popjes stap je in de verfijnde wereld van Camille, Chloe, Cécile, Clara en de andere lievelingetjes of Chéries van Corolle.Ma Corolle CollectieBij de Ma Corolle Collectie kan je 5 poppen personaliseren met leuke outfits en accessoires. De poppen zijn 36 cm groot en hebben prachtige, lange haren om te tooien. Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.Mon Premier CollectieVoor de kleinste mini ouders vanaf 18 maanden is er de Mon Premier Collectie . De collectie bevat zachte babypopjes inclusief kleding en verzorgings-accessoires. Heerlijk om mee te spelen en te knuffelen.Mon Grand Poupon CollectieIn de Mon Grand Poupon Collectie vind je kleine popjes (36 cm), grote popjes (52 cm) en alle nodige accessoires, van buggy’s en bedjes tot kleren en flesjes. Perfect voor de mini mama’s en papa’s om met alle liefde hun baby te verzorgen.
Collectie Mon Premier by Corolle
Inspiratie en stories