Schattige poppendraagmand - Appelgroen

Staat: Nieuw product

Haba

HAB619

poppen wereld van Haba (64)

Wat een heerlijk nestje! In dit knus knuffelnest kunnen al je kleine poppen heerlijk dutten en soezen terwijl ze genieten van mooie dromen.

Dankzij de handgrepen en het lichte gewicht kan de zachte draagwieg gemakkelijk overal worden meegenomen.

34,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 305071

CollectiePoppenwereld
TypePoppenaccessoires
Leeftijdvanaf 18 maanden

Zachte poppendraagtas Appelgroen is een zacht poppenbedje met bijpassend deken, ideaal voor alle stoffen poppen van HABA. Handig en praktisch om met je mee te nemen: licht gewicht en gemakkelijk vast te grijpen handgrepen.

Afmetingen: 15 x 25 x 38 cm
Gewicht: 300 gr.
Leeftijd: 18 maanden
Materiaal: polyester

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en stories