Search & Find Puzzel - Natural History Museum

Coole zoek en vind puzzel van 64 stukjes, vanaf 4 jaar

Staat: Nieuw product

Mudpuppy

BER447

Puzzel deze zoek & vind puzzel van het natuurhistorisch museum in elkaar en test dan je observatieskills.

In de rand van de puzzel staan meer dan 40 (!) prehistorische dieren om terug te vinden in het tafereel. Extra leuk want de fun houdt niet op als je puzzel klaar is!

20,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 357020

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 4 jaar
# Puzzelstukken41-100 stukken
Thema's en onderwerpenDag in ...

Search and Find Puzzel Natural History Museum van Mudpuppy, leuk om in elkaar te puzzelen en daarna als zoekplaat te gebruiken. Er zijn verschillende andere thema's beschikbaar zo is er altijd eentje dat bij jouw puzzelkampioen past.

Aantal stukjes: 64

Afmetingen puzzel: 59 x 39 cm - doos: 32 x 23 x 5 cm

Leeftijd: 4+

Materiaal: gemaakt uit 90% gerecycleerd karton, verpakking gemaakt uit 70% gerecycleerde materialen, geprint met non-toxische inkt.

_

Unplugged speelgoed en ecologische puzzels, spelletjes en speelgoed dat de creativiteit van kinderen volop stimuleert, dat is Mudpuppy. Een heerlijk merk uit San-Francisco dat graag als missie kinderen wil entertainen en weghalen van achter de vele schermpjes die onze dagen soms domineren. Hun producten worden vaak in museumshops en onafhankelijke cadeaushops verkocht en nu dus ook bij De Kleine Zebra.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Mudpuppy  gelooft in de creativiteit van kinderen en wil daar ook echt iets mee doen. Ze combineren educatie met leuke activiteiten en willen met hun producten de verbeelding en het vrij spelen stimuleren.Dit wil elke ouder in huis hebben. De puzzels hebben een prachtig design en zijn bovendien van top kwaliteit. De metalen doosjes met magnetische aankleedpoppen zijn origineel en mooi. En dan zijn er ook nog de herbruikbare stickers waarmee je de wereld kan ontdekken ... ideaal speelgoed voor in de auto trouwens. En de kleintjes, die kunnen bouwen en puzzelen met de stevige blokpuzzels. Ook de papierlijn van Mudpuppy kan vele kinderen bekoren: mooie dagboekjes, briefpapier...Doordat ze werken met onafhankelijke artiesten en illustratoren wordt elk Mudpuppy product een uniek geschenk om met trots af te geven aan je favoriete hartendief. Daarnaast zit duurzaamheid en veiligheid in het DNA van Mudpuppy: veel producten bevatten een hoog percentage gerecycleerde materialen en de meeste inkten zijn op plantaardige basis. Dat maakt alles veilig en goed voor onze planeet en de toekomst van onze kinderen.