Set van 12 Jerry cakevormpjes - Green multi mix

12 siliconen cupcakevormpjes in stijlvolle kleurtjes

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD3810

Wil je graag samen met je kinderen cake bakken? Of komt er een verjaardag aan? Dan zijn deze herbruikbare cupcake vormpjes - uit duurzaam siliconen - net wat je nodig hebt.

De 12 cakevormen in prachtige kleurtjes met cute berenoortjes zijn een dankbaar bakaccessoire om met kindjes aan het koken te gaan.

18,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14329-7346-ONE SIZE-CU

TypeCake- en bakvormen
KleurMeerkleurig

Set van 12 herbruikbare cakevormpjes Jerry green multi mix van Liewood, ideaal om keer na keer zelfgebakken cupcakes te maken voor verjaardagen of andere speciale gelegenheden.

Materiaal: 100% siliconen • getest volgens de laatste EU-regelgeving
Wasadvies: vaatwasserbestendig • makkelijk schoon te maken
Afmetingen: Mr. beer: Diameter: 6,8 cm. Hoogte: 4 cm Kat: Diameter: 6,8 cm. Hoogte: 4 cm

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot hip kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.11
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!