Set van 2 kommen Riana - Nature - Acacia

Twee houten borden in de vorm van een appel en een peer

Staat: Nieuw product

Bloomingville

BLV267

MINI Bloomingville (158)

Appelen en peren, wat zou jij serveren ... op deze set van 2 kommen in acaciahout? De kommen hebben de vorm van fruit en hebben een zeer natuurlijke uitstraling.

Perfect voedselveilig, dus wie heeft er zin in een snackje?

29,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 82053657

SamenstellingenHout
TypeBorden
KleurBruin

Set van 2 kommen Riana Nature Acacia van BLOOMINGVILLE worden gekenmerkt door hun unieke vorm en natuurlijke rode gloed. Het hout is uniek en prachtig met op elk bordje een andere stuctuur.

Afmetingen: 15 x 4 x 12 - 16 x 4 x 16 cm, set van 2.
Materiaal: acaciahout

_

Bloomingville heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Het merk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen, op een verrassende manier, een frisse wind door onze huizen te laten waaien.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.3075
Bloomingville  heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Wij zijn vooral weg van hun kinderlijn. Bloomingville MINI  is een magische kindercollectie uit Denemarken gecombineerd met de Scandinavische trends van het moment, ze ontwerpen steeds met onze 'ever changing homes' in het achterhoofd. Dit designmerk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen op een verrassende manier een frisse wind door je interieur - van kinderkamer tot woonkamer - te laten waaien. Met een focus op kwaliteit , de natuur als inspiratiebron en prachtige materialen. Stijlvolle decoratie voor de kinderkamer De wondermooie collecties zijn pure inspiratie voor ouders om de baby- of kinderkamer in te richten op een stijlvolle en unieke manier. Van kinderzetels over wanddecoratie tot functionele opbergmanden met toffe quotes. Dit zijn echt blijvertjes die mee de wereld van je kind vormen en er af en toe een vleugje magie bijsteken. Ze tasten de grenzen van je fantasie af zonder te dromerig te worden. Prachtige eetaccessoires voor elke maaltijd Met de Bloomingville Lunch is er ook voor aan tafel een ruime collectie musthaves: knappe keramiek met wondermooie ilustraties, functionele bekers, ontbijtbordjes, schalen, brooddozen en snijplanken. Elk product brengt een eigen universum met zich mee waar zowel jong als ouders meteen weg van zijn.
Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories