Set van 2 Olivia Borden - Blue fog & khaki mix

Twee, siliconen kinderbordjes in blauw en donkergroen

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD3570

Aan tafel met Liewood (133)

Lekker verschillende en toch gelijk. Deze ronde bordenset van Liewood is gemaakt uit zacht en voedselveilig silicone dat niet breekt en komt in de allermooiste kleurtjes.

De leuke oortjes maken de kinderbordjes herkenbaar en zo kan je snel jouw favoriet kiezen of plaats aan tafel aanduiden. Heerlijk toch?

27,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12930-6942-ONE SIZE-CU

CollectieOlivia
TypeBorden
PrintsBlue fog
KleurBlauw
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Stijlvolle set van 2 Olivia Blue Fog & Khaki Mix van Liewood met oortjes zijn gemaakt uit 100% silicone, een zacht en mooi materiaal om vast te nemen én ze breken niet als je ze per ongeluk laat vallen op de grond. Lekker praktisch, plus ze mogen gewoon in de afwasmachine als je klaar bent met eten. De bordjes komen in een mooie kartonnen doos.

Leuke tip! We hebben bijpassende Ethan drinkbekers in dezelfde kleur als je ervan houdt dat alles mooi matched.

Materiaal: 100% silicone - BPA vrij - voedselveilig (LFGB getest)
Afmetingen: 17,5 x 2,5 cm
Gebruiksadvies: mag in de vaatwasser tot 65°C • mag in de oven of microgolfoven tot 230°C • vriezerveilig tot -20°C • niet geschikt voor een warmteplaat • wassen voor eerste gebruik

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.39
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Aan tafel met Liewood
Inspiratie en stories