Set van 3 decoratieve houten wolkjes

Staat: Nieuw product

Bloomingville

BLV056

MINI Bloomingville (163)

Je kind zal heerlijk wegdromen tussen prachtige wolkjes. Decoreer de kinderkamer met wolken uit de Mini-collectie van Bloomingville. Dit setje houten wolkjes is een snelle manier om de kamer te decoreren en een persoonlijke touch te geven.

8,45 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 50205857

SamenstellingenHout
TypeDecoratie
Bloomingville themaMoon, stars & clouds

Setje van 3 houten wolkjes in 3 formaatjes. Elke wolk heeft de typische slapende oogjes net zoals alle andere wolken (kapstokjes, mobiel, kussens, ...) uit de Bloomingville Mini collectie. Hang ze naast elkaar of juist wat verder. Jij beslist !

Afmetingen: L 13 cm x H 8,5 cm / L 16 cm x H 10 cm / L 21 cm x H 14 cm x D 0,5 cm

Materiaal: multiplex

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.06
  • Door Carine D.
  •  de 17/04/2020
Leuk design
  • Door Ester N.
  •  de 06/02/2020
Superblii met deze wolkjes. Ze zijn wel dunner dan ik dacht, maar helemaal wat ik zocht. Staan er gezellig in de babykamer.
Bloomingville  heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Wij zijn vooral weg van hun kinderlijn. Bloomingville MINI  is een magische kindercollectie uit Denemarken gecombineerd met de Scandinavische trends van het moment, ze ontwerpen steeds met onze 'ever changing homes' in het achterhoofd. Dit designmerk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen op een verrassende manier een frisse wind door je interieur - van kinderkamer tot woonkamer - te laten waaien. Met een focus op kwaliteit , de natuur als inspiratiebron en prachtige materialen.Stijlvolle decoratie voor de kinderkamerDe wondermooie collecties zijn pure inspiratie voor ouders om de baby- of kinderkamer in te richten op een stijlvolle en unieke manier. Van kinderzetels over wanddecoratie tot functionele opbergmanden met toffe quotes. Dit zijn echt blijvertjes die mee de wereld van je kind vormen en er af en toe een vleugje magie bijsteken. Ze tasten de grenzen van je fantasie af zonder te dromerig te worden.Prachtige eetaccessoires voor elke maaltijdMet de Bloomingville Lunch is er ook voor aan tafel een ruime collectie musthaves: knappe keramiek met wondermooie ilustraties, functionele bekers, ontbijtbordjes, schalen, brooddozen en snijplanken. Elk product brengt een eigen universum met zich mee waar zowel jong als ouders meteen weg van zijn.
Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories