Set van 3 puzzels Het Kleine ziekenhuis - 24 puzzelstukken

Staat: Nieuw product

Haba

HAB357

Drie prachtige taferelen uit de gelijknamige app Het Kleine ziekenhuis van Fox & Sheep met telkens 24 puzzelstukken. Leuke puzzelset voor kleine dokters in spé die heel wat willen ontdekken.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304283

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 4 jaar
# Puzzelstukken21-30 stukken

Wist je dat puzzelen niet alleen leuk is maar ook perfect educatief speelgoed? Je traint je cognitieve vaardigheden en je leert probleemoplossend denken. Ook de hand-oogcoördinatie en de fijne motoriek worden tijdens het puzzelen gestimuleerd.

Geschikt vanaf 4 jaar.
Materiaal:
karton

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.43
  • Door Marleen C.
  •  de 26/05/2020
Voldoet aan de verwachting.
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.