Shane zandschepje - Tuscany rose

Duurzaam en onbreekbaar strandschopje voor kleintjes

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD4515

Naar het strand met LIEWOOD (238)

Een handschepje voor kinderen is een onmisbaar stukje zandspeelgoed voor een heerlijk dagje strand of een lekkere middag in de zandbak.

Dit roze siliconen zandschepje voelt lekker zacht aan, ligt goed in een kleine kinderhand en is bovendien onbreekbaar. Dus geen gedoe als kindjes of grote mensen per ongeluk er met blote voeten over lopen of even niet opletten waar al het zandspeelgoed rondslingert ;-)

10,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW12743 2074

CollectieShane
TypeStrandspeelgoed
PrintsTuscany rose
KleurRoze

Neem je Shane zandschopje Tuscany Rose van LIEWOOD mee naar buiten en het spelen kan beginnen. Verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren.

Kleine tip: Combineer dit schepje met een bijpassende siliconen strandemmer of zandvormpjes uit de Liewood spring/summer collectie.

Materiaal: 100% silicone - BPA vrij
Afmetingen: 22 x 6,5 cm
Onderhoud: afspoelen en proper maken met een vochtige doek

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot hip kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.2
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Naar het strand met LIEWOOD
Inspiratie en stories