Silhouetpuzzel - De brandweerwagen - 16 stukjes

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ472

Iedereen puzzelt met Djeco (83)

De brandweermannen willen erop uit, maar hun wagen is nog niet af! Ze hebben je hulp dus dringend nodig om snel om alle brandjes te blussen en katjes uit de bomen te halen ;-)

Puzzels stimuleren het probleemoplossend denken en cognitieve vaardigheden. Ze verfijnen motoriek en hand- oogcoördinatie. Het zelfvertrouwen krijgt een boost door het oplossen van de puzzels. Ze kunnen ook sociaal contact stimuleren door de puzzel samen op te lossen.

8,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07269

CollectiePuzzles
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 3 jaar
# Puzzelstukken11-20 stukken

De kleuterpuzzel De Brandweerwagen uit de collectie Silhouet Puzzels van Djeco is gemaakt van stevig karton en is verpakt in een superleuke silhouetdoos. Dat maakt deze puzzel tot het perfecte cadeau.

Inhoud van de verpakking: 16 puzzelstukken.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen puzzel: 25 x 25 cm 

Djeco: dat zijn creatieve, fantasierijke puzzels voor klein en groot! Meegroeipuzzels voor de kleintjes, mooie silhouetpuzzels om bij weg te dromen, observatiepuzzels om nieuwe werelden te ontdekken, reuzegrote puzzels voor een groots resultaat, GALLERY-puzzels met een unieke stijl en PUZZ'Art-puzzels die traditionele puzzels in een hedendaags jasje stoppen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 14/10/2021
Een mooie puzzel. De puzzelstukjes zitten in een leuke doos.
  • Door Anonymous A.
  •  de 07/04/2020
leuke uitvoering
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Iedereen puzzelt met Djeco
Inspiratie en stories